Nullkulu

Nullkulu

kui vana on joel ostrat?

Kui vana on Joel Ostrat?

Kes on Joel Ostrat? Kui vana ta on? Need on küsimused, mis võivad huvitada neid, kes on temast kuulnud või kellega ta kokku puutunud. Joel Ostrat on Eesti poliitiline isiksus, kes on kogenud palju erinevaid ametikohti ja vastutanud mitme suure projekti eest.

Joel Ostrat on sündinud augustil 1972. Tema sünnikoht oli Tartu linn, kuid ta kasvas üles Tallinna lähistel. Tema karjäär algas 1996. aastal, kui ta lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli. Peale ülikooli lõpetamist asus ta tööle Telia Eestis ja töötas seal erinevatel ametikohtadel. Töötades Telia Eestis, omandas ta palju kogemusi ja teadmisi, kuid ta otsustas astuda poliitikasse ja astus 2011. aastal IRLi liikmeks.

Joel Ostrat on aastate jooksul juhtinud mitmeid Eesti tähtsaid projekte ning ta on olnud Eesti kahe olulise transpordiprojekti koordinaator – Tallinna Ülemiste raudteetunneli projekti ning Rail Baltica projektide koordinaator. Ta on projekte juhtides saavutanud palju tulemusi ning tema kogemused on teinud temast väga olulise isiku Eesti transpordi arendamisel.

Joel Ostrat on olnud mitmeid kordi ka poliitilises kampaanias kaasatud, ta on kandideerinud Valimisliidu Eesti Tuleviku poolt Riigikogu valimistel aastal 2015 ja ka EKRE liikmena valimistel aastal 2019. Tema pooldajate arv kasvab järjest iga valimiskampaania ajal ja inimesed hakkavad teda järjest paremini tundma.

Joel Ostratil on eriline anne väljendada ennast ning panna sõnu nii lihtsalt, et igaüks saab tema sõnumist aru. Tema kõrvalekalduvused tavapärastest poliitilistest lähenemistest teevad temast kindlasti huvitava poliitiku ning pakuvad põnevust neile, kes jälgivad tema tööd.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Joel Ostrat on mitmekülgne isik, kellele on antud võimalus kaasa rääkida paljude Eesti tähtsate projektide elluviimisel ning ta loob oma panuse poliitilisse maailma. Praegu on tema vanus 49, kuid tema kogemuste ja saavutuste hulk võiks juba paljusid erineda tema eakaaslastest. Joel Ostrat on kindlasti isiksus, kellele Eesti rahvas peab tähelepanu pöörama ja kes on vaatlemist väärt.