Nullkulu

Nullkulu

kuidas hävitada vaablase pesa?

Kuidas hävitada vaablase pesa

Vaablased võivad olla tõeline nuhtlus, kui nad ründavad teie kodu. Need väikesed, kuid häirivad putukad saavad arendada suure vaablase pesa, mis võib põhjustada palju probleeme. Sellest artiklist saate teada, kuidas hävitada vaablase pesa ning kuidas vältida selle tagasitulekut.

Mis on vaablased ja kuidas nad üldse tekivad?

Vaablased on tavaliselt maja kooremaldajate röövikute järglased. Need pisikesed putukad võivad paista kahjutud, kuid võivad kasvada korralikuks probleemiks, kui nad jäävad elama teie kodusesse keskkonda. Vaadake neid märke ja teate, kuidas ilma suuremate probleemideta neist lahti saada:

Leidke nende pesa

Vaablase pesa otsimine on esimene samm probleemi lahendamisel. Vaablased eelistavad pesitseda tumedates kohtades, mis on niisked ja pehmed. Nende pesa võib olla puitmööpis, karjäärist või tuletõrje puidust.

Kasutage usaldusväärseid keemilisi aineid

Kui teil on ainult mõned vaablased, võib kasutada keemilisi aineid nagu insektitsiidid. Need tapavad vaabelased pesas ja vähendavad nende tuleviku ohtu. Kui see võimalus ei ole kättesaadav, siis võib proovida suuremat agressiivsust ja kasutada elektrilisi vaatlejaid.

Kasutage tarvikuid

Kuid kui te ei leidnud olulist numbrit, siis kasutage spetsiaalseid tarvikuid nagu jahi ja käpa labad. Vaabikatkestus võib olla üsna keeruline, mistõttu peate kasutama kõiki vahendeid, mis on teile kättesaadavad.

Puhastage poiss

Nüüd, kui olete vaablased hävitanud, on aeg oma kodu puhastada. Vaadake oma kodus ringi ning kontrollige, kas süüdlased on levinud mujale. Kui neid on, kasutage taas keemilisi aineid nende tapmiseks.

Tuleb mõelda edasistele sammudele, sest vaklus saab tõesti halvaks, kui neid ei ravita. Vaadake oma kodus ringi ning uurige, kus võib olla veel olemas vaablaseid pesitsuskohad. Kontrollige hoolikalt teie katusealuseid, keldreid, kelderilagesid ja muid varjatud alasid, kus vaablased võivad elada. See tagab, et teie kodu saab olla vaablasevaba.

Kokkuvõte

Vaablased võivad olla väga tülikad ning nende hävitamine pole küll kerge, kuid proovige kasutada meie nõuandeid, et vältida nende tekke koduses keskkonnas. Kui te leiate vaablased, kontrollige nende pesa ning kasutage keemilisi aineid ja muid vahendeid, et need hävitada. Pärast nende hävitamist puhastage oma kodu ning vaadake ka teiste võimalike varjupaikade poole, kus vaablased võivad elada, et tagada teie kodu vaabastumine.