Nullkulu

Nullkulu

kuidas pdf faili muuta?

Kuidas PDF faili muuta

PDF-failid on oma lihtsuse ja mugavuse tõttu muutunud veebi kõige levinumaks dokumendiformaadiks. Kahjuks on siiski ka PDF-failid, mis on ebamugavad ja peamine probleem, mida nad esitavad, on failide muutmise raskus. Selles artiklis vaatleme erinevaid võimalusi, mida saate kasutada, kui soovite PDF-faile muuta.

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC on tuntud kui Parim krüptograafia tarkvara PDF-failide muutmiseks. Sellel on palju funktsioone, sealhulgas võimalus lisada või kustutada lehti, teisendada PDF-failid teistesse vormingutesse ja isegi paberkandjal dokumentide skaneerimiseks. See võimaldab teil ka fotode redigeerimist, veateadete parandamist ja märkmete lisamist. Acrobati funktsioonid on peaaegu piiritud ja võivad rahuldada isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid.

Microsoft Word

Microsoft Word on tõhus vahend PDF-failide muutmiseks. PDF-failid saab hõlpsasti teisendada Word-failideks, mis võimaldab teil teha kõiki muudatusi, mida soovite. Muudatuste tegemiseks valige “Fail” – “Ava” ja otsige PDF-faili, mida soovite muuta. Word teisendab faili automaatselt DOCX- või DOC-failiks ning võite redigeerimisprotsessiga alustada. Kui olete dokumendi muutmise lõpetanud, saate selle uuesti PDF-failiks teisendada.

Online PDF-teenused

Kui te ei soovi tarkvara alla laadida, on olemas ka veebipõhised PDF-muundurid, mis võimaldavad teil PDF-faili üles laadida ja vormingut rakendada. Sellised vahendid nagu Smallpdf, Soda PDF ja iLovePDF võimaldavad teisendada PDF-faile teistesse vormingutesse ja lisada märkuseid ning muid muudatusi. Kuid tasub olla ettevaatlik, kui laadite üles tundlikke andmeid, kuna veebipõhised teenused pole alati kõige turvalisemad.

PDFToExcel.org

Kui soovite PDF-faili sisu muuta ja seejärel CSV- või Excel-failis salvestada, on PDFToExcel.org hea valik. Pärast faili üleslaadimist saate teisendada selle Word-failiks, misjärel saate faile käsitsi Exceli kopeerida.

Nitro Pro

Nitro Pro on platvormidevaheline PDF-tööriist, mis võimaldab faile konverteerida, redigeerida ja salvestada. Lisaks standardsetele redigeerimisvõimalustele võimaldab Nitro Pro kasutajal luua uusi PDF-faile, paroolikaitsta faile ja töötada mitme failiga korraga.

Kokkuvõtteks, maksumus ja tüüpiline kasutus on peamised selgitused, miks inimesed valivad ühe või teise võimaluse PDF-failide muutmiseks. Kui kulude pärast muretseda ja te ei taha krüptograafia tarkvara osta, võivad tasuta online-teenused olla parim valik. Kui aga soovite üksikasjalikumalt töötada ja tulla toime keerukamate töödega, on Adobe Acrobat DC või Nitro Pro teie jaoks parim lahendus. Kasutage seda artiklit selleks, et valida endale parim võimalus dokumendi muutmiseks.