Nullkulu

Nullkulu

kuidas valmistada veisepõske?

Täna uurime, kuidas valmistada veisepõske. See on üks keerulisemaid veiseliha osi, kuid kui see on õigesti valmistatud, on lõpptulemus imeline. Kõigepealt läheme üle selle, mida veisepõsk täpselt tähendab.

Mis on veisepõsk?

Veisepõsk on osa looma põsesarnast, mis sisaldab palju sidekude ja rasva. See on väga õrn ja maitsev osa veisest, kuid seda tuleb õigesti valmistada, et see oleks tarbimiseks valmis. Kui te seda ei tee, siis jääb see kõva ja rasvane.

Kuidas valmistada veisepõske?

Valmistamine veisepõsk on pikem protsess kui paljud teised veiselihaga seotud toidud, kuid kui see korralikult valmistatakse, on mahlane ja maitsev. Kui see on valmistatud valesti, võib see olla kõva ja rasvane.

Ettevalmistus

Enne kui saate veisepõske valmistada, peate seda korralikult ette valmistama. Alustuseks lõigake veisepõsk tükkideks ja puhastage see rasvast ja sidemetest. Seejärel loputage seda külma veega ja kuivatage salvrätikuga.

Kuumutamine

Kuumutage pannil õli keskmisel kuumusel. Lisage liha ja pruunistage kõik küljed, kuni need on kuldsed. Eemaldage liha nüüd pannilt.

Köögiviljad

Nüüd lisage pannile sibul, porgand, seller ja küüslauk. Seejärel lisage 2 tassi veisepuljongit ja laske köögiviljadel pehmeneda.

Küpsetamine

Nüüd lisage tagasi veisepõsk ja laske tal hautada köögiviljade ja puljongiga kaetud madalal kuumusel umbes 3 tundi. Kui liha on väga õrn, eemaldage see pannilt ja lõigake see tükkideks.

Kaste

Pane pannile tagasi ja kuumutage puljongit, et see kondenseeruks. Lisage 1 supilusikatäis jahu ja segage hästi. Koorige kaste, kuni see pakseneb.

Serveerimine

Serveerige kuumusega koos keedetud köögiviljade ja kartulipüreega. Kastme tarbeks saate kasutada ka punast veini.

Kokkuvõte

Sellega jõuame lõpuks lõpptulemuse juurde. Kui valmistate veisepõske õigesti, saate suurepärase maitseelamuse. Kui aga teete seda valesti, on tulemuseks kohutav toidukogemus. Seega kui kavatsete valmistada veisepõske, kasutage kindlasti ülalpool toodud juhiseid. Kõige tähtsam on pöörata tähelepanu liha ettevalmistamisele, kuumutamisele, köögiviljade lisamisele, küpsetamisele, kastmele ja serveerimisele. Õigete koostisosade ja õige tehnika abil olete kindlasti saavutanud parima tulemuse. Bon Appétit!