Nullkulu

Nullkulu

kuidas saab moos kommi sisse?

Kuidas saab moos kommi sisse: uusimad trendid maiustuste valmistamisel

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas valmistada midagi värske, maitsvat ja lõbusat oma lähedastele? Kui jah, siis on aeg proovida midagi erilist: moosikommide valmistamine! See on uus trend, mis on muutunud väga populaarseks viimasel ajal, eriti Eestis. Moosi ja kommi ühendamine võib tunduda veidi ebatavaline, kuid tulemus on kindlasti suurepärane. Selles artiklis tutvustame sulle samm-sammult, kuidas saab moos kommi sisse valmistada, kasutades parimaid meetodeid ja nõuandeid.

Samm 1: Vali oma lemmikmoos

Esimene samm moosikommide valmistamisel on leida sobiv moos, mida soovid kasutada. Hea valik võib olla maasikamoos, vaarikamoos, mustikamoos või mõni teine marjamaitse. Kindlasti tasub proovida ka erinevaid maitseid ja teha oma valik vastavalt sellele, millist maitset soovid oma kommidelt.

Samm 2: Asu tööle

Valmistamiseks on vaja järgmisi koostisosi: moos, želatiin (näiteks Dr. Oetker), külma vett ja küpsetuspaberit. Kui oled need kõik kätte saanud, siis on aeg alustada.

Praegu on aeg segada želatiin külma veega ja lasta see umbes 5 minutit paisuda.

Seejärel sulata paisunud želatiin väikeses koguses kuuma vett. Siis lisa moos ja sega kõik korralikult läbi.

Samm 3: Valmista vormid

Võta küpsetuspaberit ja lõika sellest välja väikesed ruudud. Pane iga ruut ühte muffinipanni pesasse.

Seejärel vala segu vormidesse, jättes umbes 1/3 tühjaks igas vormis.

Pane vormid külmkappi umbes 20 minutiks, kuni segu on tahkunud.

Samm 4: Valmista kommisegu

Mõni minut enne vormide väljavõtmist valmistu valmistama kommisegu. Selleks sulata pannil väikeses koguses suhkrut. Kui suhkur on sulanud, lisa segu hulka vett ja lase kõik keema ning seejärel vähenda kuumust ja lase segu pisut pakseneda.

Samm 5: Lisage kommisegu

Kui segu on veidi paksenenud, võta vormid külmkapist välja ja lisa igasse vormi kommisegu. Siis pane vormid uuesti külmkappi ja lase neil seista umbes tunni jooksul, kuni need on täiesti kõvaks külmunud.

Samm 6: Eemalda vormid ja naudi

Kui kommid on külmunud, eemalda need vormidest ettevaatlikult noaga või hammastikuga. Sulata ülejäänud suhkur veel kord pannil ja kasta iga kommi kergelt suhkrusse. Nüüd saad oma maitsvaid ja lõbusaid moosikomme nautida koos sõprade ja perega.

Kokkuvõte

Moosikommide valmistamine võib tunduda veidi keerukas, kuid see on tegelikult üsna lihtne. Pea meeles need sammud: vali oma lemmikmoos, valmista segu ja eemalda vormid. Siis saad lõbusaid ja maitsvaid komme nautida igal ajal. Kasuta neid juhiseid ja loo oma unikaalne retsept, mis sobib just sinu maitsele. Ole loov ja lisa juurde oma lemmikmaitset, võid kindel olla, et kõik armastavad neid maitsvaid moosikomme, juba esimesest ampsust alates.