Nullkulu

Nullkulu

kes ma olen?

Kes ma olen: Minu Lugu

Tere, mu nimi on Laura ja ma olen 29-aastane Estoniast pärit naine. Kuna paljud inimesed ei tea minu kohta palju, otsustasin kirjutada selle pikema artikli minu elu kohta. See artikkel ei saa täielik olema, kuna mul on olnud paksud ja õhukesed ajad, kuid ma olen kindel, et see annab teile parema ülevaate sellest, kes ma olen.

Minu lapsepõlv oli väga rõõmus ja positiivne. Olen pärit suurest perekonnast, kus mind kasvatati positiivsete väärtuste ja käitumisjuhistega, mis on mind siiani kujundanud. Minu vanemad on alati olnud suurepärased eeskujud ja on mind õpetanud väärtustama kõike elus, olgu see siis suured või väiksed asjad.

Alates teismeeast olin ma avatud uute asjade proovimisele ja pidevalt otsisin viise, kuidas ennast arendada ja oma kogemusi laiendada. Käisin väga tihti jõusaalis ja tegin erinevaid spordialasid. Mind inspireerisid kõik need positiivsed muutused, mis minuga toimusid, ja ma mõistsin, et olen …

Selles artiklis jätkub teksti kuni 2000 sõna ulatuses…