Nullkulu

Nullkulu

mida teha kui sulle meeldib keegi?

Mida teha kui sulle meeldib keegi?

Kõik me oleme olnud olukorras, kus meile meeldib keegi ning me ei tea, mida edasi teha. Kuidas suhestuda sellega, mida me tunneme? Kuidas saada selgust oma tunnetes ning mida tegelikult teha? Käesolevas artiklis räägimegi sellest, kuidas käituda, kui sulle meeldib keegi ning kuidas edasi teha.

Alustuseks on oluline endale selgeks teha, miks sulle keegi meeldib. Kas sa hindad tema välimust või isiksust? Kas sa hindad tema huumorimeelt või tema intelligentsust? Võib-olla on see midagi muud? Endale nende küsimuste vastused selgeks teha aitab sul selgusele jõuda ning mõista, mida sa täpsemalt tunned.

Kui tunnete midagi samasugust, on sageli kõige parem lihtsalt öelda, kuidas te end tunnete. Võib-olla on see hirmutav, kuid usu mind, enamik inimesi hindavad siirast tagasisidet ja see võib ka olulist selgust anda. Kuidas öelda talle, et sa teda meeldid? Võid öelda näiteks midagi sellist nagu: “Ma ei tea täpselt, mida ma tunnen, kuid mulle tundub, et ma meeldin sulle. Kas see vastab tõele?”.

Kui ta tunneb samamoodi, saate koos võimalusi uurida. See võib olla romantiline kuupäev, õhtusöök või lihtsalt koos aja veetmine. Ühiste huvide leidmine võib aidata teil üksteisega lähedamale jõuda. Kui te ei ela lähedal, võite proovida tekstisõnumeid või telefonikõnesid. Ole piisavalt julge, et alustada vestlust.

Kui aga te selgelt märkate, et tema tunded teie suhtes pole samased, siis peate seda aktsepteerima. See võib olla raske, kuid austage tema otsust. Kui aga tunnete, et võiksite sõprus suhestuda, siis võite veel proovida sõprust säilitada. Kui te ei suuda oma tundeid allasuruda, siis on sageli parem pärast mõlemale poolele ebamugav olukord vältida ja lahku minna.

Kokkuvõtteks on oluline meeles pidada, et tunnetega toimetulek võib olla keeruline. Kuid ärge laske hirmul juhtida teid otsustest loobuma. Ole piisavalt julge, et teada saada, kuidas sa end tunned. Tegutsege ausalt ning hoiake kogu aeg võimalusi avatud. Võib-olla on sul vedanud ja sa kohtud oma unistuste kaaslasega. Võib-olla see ei juhtu, kuid olete vähemalt võtnud aja mõttele.

Eeltoodud nõuanded peaksid aitama sul nõustada, mida teha, kui sulle meeldib keegi. Loodetavasti olete nüüd palju kindlamad, kuidas edasi liikuda. Mida iganes te otsustate, pidage meeles, et see on teie elu ja teie otsustada.