Nullkulu

Nullkulu

kuidas süüa austreid?

Kuidas süüa austreid

Austreid peetakse üheks kõige peenemaks mereanniks, mida võib leida igas gurmee restoranis. Neid peetakse ka afrodisiakumiks, kuid kuidas süüa austreid, et neid maitsta ja nautida parimal viisil? Selles artiklis räägime, kuidas süüa austreid kodus, millised on selle mereanni kasulikud omadused ja kuidas valida parimad austriköögid.

Kuidas valida parimad austriköögid

Kui soovite nautida kõige maitsvamaid austreid, siis on oluline mõista, kuidas neid valida. Kvaliteetsete austreid on kõige parem osta elusalt. Tooreid austreid saab osta paljudest mereandide kauplustest, mille tuleks valida usaldusväärne koht.

Austreid tuleks hoida külmas temperatuuril, mis ei ületa 5C kraadi enne tarbimist, et tagada nende värskus ja maitse. Kui olete juba ostnud austreid, peate aurutit kasutades need keetma algselt umbes 5 minutit, et uhtuda välja liiv ja muud säilinud materjalid.

Kuidas avada austreid

Austreid saab avada, kasutades erinevaid meetodeid, kõige tavalisem on kasutada spetsiaalset austriavajat. Kuid kodustes tingimustes ei pruugi olla vajadust osta spetsiaalset avajat, sest paberimassist valmistatud nuga võib sellisel juhul olla just sobivam. Siin on sammud, kuidas lõhutada midagi korralikult avaka luugi ja lihaga:

Asetage elusad austriköögid rätikuga, et nad ei liiguks ega muudaks teid vigastama.
Autotöökoda avaja sisestatakse ülemise ääre alla, nii et ots on suunatud austri kehale. Seejärel jõuab osa avajast vastu sisemusse ja nuga libistatakse mööda ava kaant.
Kui “klõps” on kuulda, libistatakse nuga ava piki, et maitsev austri liha eemaldada ja avada.

Kuidas süüa austreid

Pärast austreid avamist võite lisada täiendavaid elemente, nagu sidruniviilud, austripulber või maitsekastmeid, et lisada maitsele sügavust ja erksust. Enne austri söömist lõigake liha välja ja tõmmake seda ühe või kahe hammustusega. Enne järgmise hammustuse võtmist oodake, kuni maitsetunne eelnevas suus normaliseerub, et tunnete täielikult austri maitse täielikult.

Austreid saab süüa ka kuumutatult. Pane maitsekastmed ja maitseained, mis sulle meeldivad, kuumade austriköökide peale ja pange tulekindlad küpsetusvormid ahju umbes 10-15 minutiks või kuni kastmed hakkavad moodustama mullid ja austriköögid on kuumutatud kuumaks.

Kasu austreidest

Kui soovid saada rohkem teada selle mereanni eelistest, siis austreid on rikkad mineraalsete elementide poolest, kaasa arvatud kaalium, mis on oluline vererõhu hoidmisel, tsink, mis on oluline immuunsuse ja suguelu stimuleerimiseks, raud, mis parandab vere kvaliteeti ja aitab vältida aneemiat, vitamiinid, nagu riboflaviin, mis aitab lahendada probleeme seedesüsteemiga, kes pidurdab vananemist, kaalulangus, ja palju muud.

Kokkuvõtteks

Kokkuvõtteks, austriköögid on tõeline maiuspala, kuid mõned inimesed võivad olla valmis neid proovima. Siiski võib nende valmistamisprotsess olla nii nauditav kui ka hea maitsega, kui järgite neid lihtsaid samme. Püüdke leida kvaliteetsetest kohtadest nii värsked kui ka usaldusväärsed austriköögid, valmistage need ette korralikult, et saada parim maitse ning lisage maitsetrepi altsaanid. Lõpuks nautige seda hõrgutist koos valitud inimestega teie ja teie läheduses, olles teadlikud kõigist nende hämmastavatest tervisele kasulikest eelistest!