Nullkulu

Nullkulu

kuidas joonistada kuuske?

Kuidas joonistada kuuske: juhend kaunite jõulukaunistuste loomiseks

Jõulupühad on käes ja see tähendab, et on aeg hakata oma kodu kaunistama. Üks olulisemaid jõulukaunistusi on kindlasti kuusk. Kuidas aga joonistada kuuske, mis näeks välja nii ilus kui ka realistlik? Selles juhendis õpetan teile, kuidas joonistada kuuske samm-sammult, et saaksite oma kodu kaunistada kaunite jõulupuudega.

Vali sobiv pliiats ja paber

Enne kui hakkate joonistama, on vaja valida sobivad vahendid. Alustuseks vajate kvaliteetset paberit ja pliiatsit, mis sobib teie joonistusstiiliga. Võite kasutada nii pliiatseid kui ka pastellvärve, olenevalt sellest, millist tulemust soovite saavutada. Paber võiks olla joonistuskaust, kuna tavaline printeripaber kipub kortsu minema.

Alustage koonuse joonistamisega

Kuuse joonistamiseks alustage koonuse joonistamisega. Koonuse kõrgus peaks olema suurem kui laius, kuna kuusk on ülespoole avanev püramiid. Võite joonistada koonuse kahe paralleelse joone ja võrdhaarsete kõverjoone abil, mis ühendavad koonuse tipu ja põhja.

Jätkake kuuse okste joonistamisega

Joonistage koonusele suured oksad, mis langevad alla paremalt ja vasakult. Jätkake seejärel okste eraldamist, joonistades okstele veel väiksemaid oksi, mis ulatuvad ülejäänud kuuse koonuseni.

Lisage okstele detailid

Seejärel lisage okstele detailid. Kuusedel on okastel tavaliselt kolmnurkne kuju, nii et kujutage iga haru kolmnurgana. See muudab teie joonistuse palju realistlikumaks.

Lisage üksikasjad tüvele

Lisage tüvele üksikasjad, näiteks kooriku tekstuur ja üksikasjalikud okkad, et teie joonistus oleks veelgi realistlikum.

Värvi oma joonistus

Kui olete oma joonistuse lõpetanud, saate selle värvida endale meelepärasel viisil. Võite kasutada erinevaid värve, et näha, milline variant teile kõige rohkem meeldib.

Joonistades kuuske, on oluline olla kannatlik ja kogeda veidi katsumusi. Hämmastava tulemuse saavutamiseks peaksite oma joonistusstiili veidi täiustama.

Kokkuvõte

Kokkuvõtlikult, kui soovite oma kodu kaunistada kaunite jõulupuudega, siis õppige joonistama kuuske! Joonistused, mille olete kodeeritud ja loonud ise, on kindlasti erilised ja isikupärased. Oluline on valida sobivad vahendid ja olla kannatlik, kogedes veidi katsumusi. Joonistusstiili veidi täiustamine aitab teie joonistusel muutuda veelgi realistlikumaks. Loodame, et see juhend aitas teil mõista, kuidas joonistada kuuske, et teie kodu oleks laitmatult kaunis!