Nullkulu

Nullkulu

kuidas teha kodus jäätist?

Kuidas teha kodus jäätist

Kellele ei meeldiks jäätis? Täna õpetame teile, kuidas teha kodus maitsvat jäätist. Siin on teile meie parimad retseptid, mis aitavad teil jahutada kuumal päeval või lihtsalt kodus nautida.

Retsept üks: Küpsisega jäätis

1 tass rasket koort
1 tass piima
3/4 tassi suhkrut
4 munakollast
1 tl vaniljeekstrakti
1/2 tassi purustatud šokolaadi küpsiseid

Kuumutage potti rasket koort ja piima madalal kuumusel, seejärel pange suhkur ja segage. Seejärel lisage munakollased ja segage kuni ühtlaseni. Keetke segu, kuni see tiksub tagasi (umbes viis minutit). Eemaldage see tulelt ja valage läbi sõela, et saada ühtlane kreem. Pange purustatud küpsised koorehulka ja segage õrnalt. Jahutage segu madalal temperatuuril vähemalt tund aega enne jäätisemasina kasutamist või külmutage segu keraamilises või plasttopsides vähemalt kuus tundi. Serveeri siis koos oma lemmikküpsistega.

Retsept kaks: Vaniljejäätis

1 tass rasket koort
1 tass piima
3/4 tassi suhkrut
4 munakollast
1 tl vaniljeekstrakti

Kuumutage rasket koort ja piima keskmisel kuumusel. Lisage suhkur ja segage. Seejärel lisage munakollased ja segage kuni ühtlaseni. Keetke segu, kuni see tiksub tagasi (umbes viis minutit). Eemaldage see tulelt ja valage läbi sõela, et saada ühtlane kreem. Lisage vaniljeekstrakt ja segage. Jahutage segu madalal temperatuuril vähemalt tund aega enne jäätisemasina kasutamist või külmutage segu keraamilises või plasttopsides vähemalt kuus tundi. Serveeri oma lemmikkoogi või marjadega.

Retsept kolm: Mango jäätis

1 tass rasket koort
1 tass piima
3/4 tassi suhkrut
4 munakollast
1 tl vaniljeekstrakti
1 mango, kooritud ja tükeldatud

Kuumutage rasket koort ja piima keskmisel kuumusel. Lisage suhkur ja segage. Seejärel lisage munakollased ja segage kuni ühtlaseni. Keetke segu, kuni see tiksub tagasi (umbes viis minutit). Eemaldage see tulelt ja valage läbi sõela, et saada ühtlane kreem. Pange mangotükid koorehulka ja segage õrnalt. Jahutage segu madalal temperatuuril vähemalt tund aega enne jäätisemasina kasutamist või külmutage segu keraamilises või plasttopsides vähemalt kuus tundi. Serveeri siis koos värske mango või muude troopiliste puuviljadega.

Kokkuvõtteks

Kodus jäätise valmistamine on väga lihtne. Te vajate kreemjat segu, mida saate jahutada ja seejärel jäätisemasinasse panna või külmutada topsi ja segada iga tunni tagant õrnalt läbi segades. Retsepte on lõpmatult, kuid need kolm on meie lemmikud. Proovige neid ja nautige kodus valmistatud jäätist täiel rinnal!