Nullkulu

Nullkulu

kuidas mu isa endale uue naise sai?

Kuidas mu isa endale uue naise sai

Kas oled kunagi mõelnud, mis juhtub, kui vanemad lähevad lahku? Kuidas see mõjutab peret ning kuidas nad edasi lähevad? Kõigele sellele on raske vastata, sest iga pere käib erinevat marsruuti lahutuse ajal. Tänases loos räägin ma teile loo ühest mehest, kel läks pärast lahutust hästi – ta leidis endale uue naise.

Alustagem aga algusest.

Kuidas kõik algas?

Mu isa ja ema lahutasid, kui olin alles laps. See oli minu jaoks raske aeg, kuid mul õnnestus sellest üle saada. Elasin koos emaga ning aeg-ajalt käisin ka isa juures. Kahjuks tunnetasin ma tihti konflikte vanemate vahel – nad ei olnud omavahel kõige paremad sõbrad.

Ühel päeval oli isa rõõmus, sest tal oli uudis – ta oli tutvunud naisega, kelle nimi oli Marika. Kuulsin esimesi kordi sellest nimest, kui isa rääkis meile tema kohta. Ta rääkis väga ilusti Marikast – tema iseloomust ja huvitavatest asjadest, mida nad koos teevad. Oli selge, et isa oli armunud.

Tutvumine

Isa ja Marika tutvusid töökoha kaudu. Nad töötasid samas firmas ja nägid üksteist sageli. Isa ei kavatsenud algul Marikaga suhet alustada, kuid nad hakkasid tasapisi omavahel rääkima ning avastasid, et neil on palju ühist. See tekitas neis huvi ja nad hakkasid tihedalt suhtlema.

Armumine

Isa rääkis mulle pidevalt Marikast ning kuidas nad koos aega veedavad. Tundsin, et isa armastab Marikat tõeliselt ning et ta on temaga õnnelik. See erutas mu uudishimu ning tahtsin teda ise ka näha.

Kui lõpuks Marika meie koju tuli, polnud ma kindel, kas ma tahan temaga suhelda. Kuid tema naeratus ja sõbralikkus muutsid minu arvamust ning läksin temaga kiiresti sõbraks. Ta rääkis mulle endast ja küsis minult asju – tundsin, et ta hoolib minust.

Abielu

Isa ja Marika abiellusid lõpuks ning ma tundsin, et meie peres oli kahe uue liikme tulekuga palju õnne. Mu isa oli end ümbritsenud inimestega, kes teda armastavad ja keda ta jumaldab.

Kodu loomine

Mõne aja pärast pidid nad kolima uude kohta, sest nende senine elukoht oli liiga väike. Nad otsustasid osta uue suurema maja ning veetsid palju aega selle renoveerimiseks. Tundsin juba siis, et see maja saab mulle uueks koduks, isegi kui pidime ametlikult elama eraldi.

Kokku saamine

Kokkusaamised olid meil alati lõbusad ja erilised. Seal oli alati palju lauda pandud erinevaid roogasid, mida Marika oli valmistanud. Isa tutvustas mind ka Marika tütardele ning me kõik saime hästi hakkama. Mäletan, et üks kord käisime me koos ühel raevukal seiklusel ning see oli üks parimaid mälestusi minu elus.

Järeldus

Minu isa leidis endale uue naise pärast raskeid aegu. Nad armastavad üksteist ning on loonud uue kodu, kus nad saavad koos olla ja õnnelikud olla. Kui mu isa räägib Marikast, siis sära tema silmis ning ma näen, kui õnnelik ta on. See on tõeline armastuse lugu.