Nullkulu

Nullkulu

kuidas teha tutti?

Kuidas teha tutti

Tutti on tuntud Itaalia magustoit, mis on valmistatud viljadest ja suhkrust. See on suurepärane viis suveviljadele uute ja põnevate kasutusviiside leidmiseks. Kuidas aga tutti valmistada? Siin on kõik, mida peate teadma.

Samm 1: Valige puuvili

Tutti valmistamiseks saate kasutada paljusid erinevaid puuvilju. Kõige tavalisemad on maasikad, vaarikad, mustikad ja virsikud. Valige puuvili, mis on eelnevalt veidi küpseks saanud, kuid ei ole veel liiga pehme. See tagab kvaliteetsed tükid tutti sees.

Samm 2: Lõika puuvili kuubikuteks

Kui olete oma puuvilja valinud, lõigake see väikesteks kuubikuteks. Kuubikud ei tohiks olla liiga suured ega liiga väikesed, umbes sentimeetri laiused tükid on sobivad.

Samm 3: Keetke suhkrusiirup

Tutti magustatakse suhkrusiirupiga, mis annab sellele meeldiva maitse ja tekstuuri. Suhkrusiirupi keetmiseks võtke emailpott ja lisage sellesse suhkur ja vesi. Suhkrusiirupit peab keetma keskmisel kuumusel, kuni suhkur on sulanud ja segu on ühtlaseks muutunud.

Samm 4: Lisage puuviljad suhkrusiirupile

Kui suhkrusiirup valmis on, lisage kuubikuteks lõigatud puuviljad ettevaatlikult potti. Segage puuvilju õrnalt, et need oleksid siirupiga kaetud.

Samm 5: Keeda segu madalal kuumusel

Laske segu keeda madalal kuumusel umbes 10-15 minutit või kuni puuviljad on pehmed ja siirup on paksem.

Samm 6: Laske segu jahtuda

Kui keetmine on lõppenud, laske segul enne serveerimist täielikult jahtuda. Tutti võib hoida ka külmkapis, kuid enne serveerimist tuleb see toatemperatuurile lasta soojeneda.

Järeldus

Nagu näete, on tutti valmistamine lihtne ja kiire. Selle magustoidu võimalused on lõputud ja selle valmistamiseks ei ole vaja palju erinevaid koostisosi. Peamised koostisained on puuviljad ja suhkur. Tutti sobib ideaalselt suvepuhkuseks ja see on suurepärane viis oma külaliste muljet avaldada. Try it!