Nullkulu

Nullkulu

kuidas praadida lesta?

Kuidas Praadida Lesta: Maitsev Retsept Ükskõik Milliseks Anni- või Isapäevaks

Toidu valmistamine on alati olnud üks inimeste kõige armastatumaid tegevusi. Meie toidulaud on täis erinevaid maitseid, tekstuurikombinatsioone ja värve. Kala on üks kõige tervislikumaid ja toitainerikkamaid toite, ja lesta on üks lemmikumaid kalu, mida paljud armastavad süüa – eriti Baltimaades.

Antud artiklis jagame teiega ideid ja häid nippe kuidas praadida lesta – midagi, mis rõõmustab kindlasti teid ja teie lähedasi. Oleme koostanud retsepti, mida saab kasutada ükskõik milliseks tähtpäevaks, nagu näiteks Anni- või Isapäeva ja mis aitab teil minimeerida kulutusi, kuid säilitada samas kvaliteetse maitse.

Retsept on lihtne ja kiiresti valmistatav – selleks kulub vaid 30 minutit, kuid maitseelamus on tõepoolest meeldejääv. Enne kui hüppate kohe retsepti juurde, tutvuge lähemalt lesta kohta, sest sellel on omadus olla eriti vastupidav ja kergesti praetav – ja meil on hea meel jagada teiega kogu selle kogemuse.

Osad, mida on vaja kodus olemas olla:

– 4 kuni 5 lestafileed, sõltuvalt perekonna suurusest
– 1 tassi riivsaia
– 1/2 tassi rapsiõli
– 2 suurt munakollast
– 1 suur sidrun
– Värske tüümian (maitse järgi)
– Peotäis hakitud peterselli
– Grillimisrest
– Tükk fooliumit

Alustagem!

Samm 1 – Loputage ja kuivatage Kalad

Alustage kala loputamisest ja kuivatamisest. Kalade koor on võrdlemisi õrn, seega olge liigsete löökide ja hõõrdumiste vältimiseks ettevaatlikud. Kuivatage kalad hoolikalt, et eemaldada üleliigse niiskuse.

Samm 2- Võtke Muna ja Rullige Kala

Võtke kaks suurt kaussi, valge kausi sees segage munakollased ja peotäis hakitud peterselli; Teises kausis valmistage riivsaia. Enne kala liinglesta munasegusse kastes veenduge, et ta oleks ühtlaselt kaetud; katke siis mõlemad lesta pooled riivsaiaga.

Samm 3 – Küpsetamine Fooliumis

Valmistage ette riffeliruum grillimiseks: kas kasutage oma köögis olemasolevat suurt grilli või võite ka kasutada väiksemaid grillpanne. Kuumutage pannid või grill, lisage fooliumikile ja seejärel grillimisrest.

Kastke lestafileed rapsiõli sisse ja asetage neile niiskuse aurutamiseks foolium. Küpsetage lesta 10 minutit, seejärel pöörake see ümber ja küpsetage veel 5 minutit või seni, kuni see on krõmaliseks muutuv, kuid mitte liiga pruunist.

Samm 4 – Valmis!

Viimane samm on sidruni pressimine kala peale ja tüümiani lisamine, et parandada selle maitset.

Meie valmis lestafileed on tõeline maiuspala ja neid saab serveerida koos mõne lemmik lisandiga nagu juurviljad, kartulipuder või püree. Kõik teie sõbrad ja perekond lihtsalt armastavad seda!

Kokkuvõtteks

Nagu näete, on lesta praadimine üsna lihtne – seda on lihtne valmistada ja selle maitse on tõeliselt meeldiv. Selle kala omadused muudavad selle nii tervislikuks ja toitainerikkaks, ning lisaks sellele on kala kergesti kättesaadav ja selle hinnad jäävad taskukohasele tasemele.

Ei pea olema professionaalne kokk, et valmistada selles artiklis antud retsepti. Piisab, kui järgida selle samm-sammulist juhendit ja lihtsad kuid vajaminevad koostisosad on kodus olemas.

Kuuma suvepäeva või grillpidu nautimiseks sobib lestkala perfektselt – see on kerge, tervislik ja maitseb kõigi tervislike elustiili pooldajate suulael.

Head isu ja kena pesakond!