Nullkulu

Nullkulu

mis on suflee?

Mis on suflee: Mõistmiseks kõik, mida teada tahate

Suflee on roog, mida paljud inimesed tunduvad imetlevat. Ei ole tähtis, kas soovite süüa või teada saada, kuidas valmistada perfektset sufleet, see artikkel on teie jaoks. Selles artiklis käsitleme kõiki viise, kuidas süüa sufleet, räägime selle ajaloost ja päritolust ning kirjeldame, kuidas valmistada suurepärast sufleet.

Mis on suflee?

Suflee on magustoitroog, mis valmistatakse munavalgetest ja suhkrust või soolast roogasid ja valgetest või muudetud munakollastest. Sufleed on liigitatud pudinguteks või magustoitudeks, kuid need ei ole tavalised nagu tavalised kookid või jäätised. Sufleed on täpselt nagu maitsvad õhulised pannkoogid, mida saate kohvi või tee kõrvale nautida.

Tuletame meelde sufflee ajalugu

Suflee päritolu kohta on palju legende ja väiteid ning selle päritolu kohta ei ole kindlat teavet. Mõned eksperdid ütlevad, et sufleid hakati valmistama juba 18. sajandil Prantsusmaal. Teised usuvad, et sufflee päritolu on inglise murraku sõna “souflet” – see tähendab vahutavat või paisuvat asja. Legendi kohaselt valmistas Briti peakokk Francis Ranhofer New Yorgi Delmonico restoranis esmakordselt suffleed aastal 1870.

Sufleede valmistamine

Sufleede valmistamine võib tunduda keeruline, kuid see ei ole nii. Sufleedega saate katsetada rohkem, tehes erinevaid maitseaineid ja värskendades neid suveks või talveks vastavalt oma maitsele. Mõned populaarsedsufleede maitseainete hulka kuuluvad šokolaad, vaniljesuhkur, kohv, puuviljad või vürtsikad vürtsid nagu kaneel.

Et teada saada, kuidas sufleed valmistada, peaksite ette valmistama kõik vajalikud koostisosad ja tööriistad. Kõiki koostisosi tuleb täpselt mõõta. Seejärel tuleb eraldada munavalged ja segada need suhkruga. Valged tuleb vahustada kindla konsistentsiga ning koostisosad tuleb kombineerida kuni moodustub tainas. Sellele tainale tuleb lisada ka munakollased ja muud lisandid vastavalt oma soovile.

Suflee võib küpsetada ahjus 10-15 minutit. Ahju temperatuur peaks olema 175-kraadi Celsiuse kraadi juures ja suflee tuleb pannil katta ettevaatlikult. Kui sellel ilmnevad praod, võib suflee tunduda aeglane, kuid see ei ole.

Kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et sufleed on maitsev ja lõbus roog, mida saab kergesti valmistada koduste vahenditega. Suflee ajalugu võib olla huvitav ja keeruline samal ajal, kuid me naudime seda niikuinii. Kui soovite valmistada perfektset sufleet, järgige kindlasti seda artiklit ja liikuge kiiresti oma kööki, et alustada suflee valmistamisega täna!

Veel.