Nullkulu

Nullkulu

mis on panko?

“Mis on Panko?” Juhend parimaks valmistamiseks

Kas oled kunagi kuulnud panko saiapurust? See on Jaapani päritolu saiapuru, mis on muutunud populaarseks kogu maailmas. Panko on eriti armastatud selle krõbeduse ja kerge tekstuuriga, mis muudab sealt valmistatud roogade maitse eriliseks. Selles artiklis räägime sellest, mis on panko, kuidas seda valmistada ja kasutada, kõik detailid, mida vaja teada, kui soovite teha oma roogadele Jaapani stiilis saiapuru.

Mis on Panko?
Enne kui lähme sügavamale panko valmistamisesse, on oluline teada, mis see tegelikult on. Panko on värvitu, õhuline, lameda ja pikliku kujuga Jaapani saiapuru. Selles on erinevus traditsiooniliste saiapurudega, sellel puudub pruun koorik. Ekspertkokkade hinnangul on panko krõbedam ja õrnem kui muu liiki saiapuru. Tänu sellele tekstuurile võib panko kasutada erinevate roogade valmistamiseks, sealhulgas lihtsalt krevettide ja kanafileede paneroimisel.

Kuidas Teha Panko?
Nüüd kui teate panko olemusest, järgmine samm on selle valmistamine. Kõigepealt võtke umbes 4-5 viilu valget leiba, mida me kasutame tavaliselt saiade jaoks. Eemaldage tükid ja asetage need küpsetusplaadile, seejärel kuivatage neid ahjus umbes 15 minutit temperatuuril 100 kraadi. Seejärel tõstke need jahtunult köögikombaini ja jahvatage, et saada ühtlane õhuline pulber. Lõpuks visake valmistoode jahu sisse ja raputage oma käte vahel. Kui sa oled seeläbi lõpetanud, siis sul ongi valmis panko!

Kuidas Kasutada Panko?
Nüüd teate, kuidas valmistada oma pankot, aga kuidas seda kasutada? Esimesena tuleb panko röstida või küpsetada, kuid mitte praadida. Enne riietamist pane krevetid või kana pulga sarnaselt vutimunadega jahusse, siis kasta munavalgesse, seejärel suru eelnevalt kergelt kinni täiuslikult kohaldatud pankokesega, et saavutada krõbedam ja tekstuuri erinevad rikkalikum maitse. Kasutage panko kala ja köögiviljade ning muude roogade riietamiseks; vabalt võite lisada erinevaid maitseid oma panko sisse lisades nt. taignavürtsid, mis tõstavad veelgi esile toidu maitset.

Lõpusõnad
Panko on hea viis Jaapani köögiga tutvumiseks ja oma toitudele uue maitse lisamiseks. Nagu ülalpool mainitud, panko valmistamine on lihtne protsess, mis ei nõua palju aega ja ettevalmistust. Segage oma pankot erinevatesse roogadesse, et muuta need tekstuuri, maitse ja krõbeduse suuremaks näidiseks. Loodetavasti on selle juhendi abil teile selgunud, mis on panko, kuidas seda valmistada ja kasutada, nii et olete valmis oma köögis selle kasutamiseks ja looma maitsvaid roogasid, mis üllatavad teie lähedasi ja tuttavaid.

Veel.