Nullkulu

Nullkulu

kuidas teha rabarberimahla?

Kuidas teha rabarberimahla

Rabarberimahl on maitsev jook, mida saab valmistada kodus. See on tervislik alternatiiv kommidele ja muudele magusatele jookidele, mida leiame tavaliselt poeriiulitelt. Rabarberimahl sisaldab palju antioksüdante ja vitamiine, mis aitavad tugevdada immuunsussüsteemi ja parandavad seedesüsteemi tööd. Kui soovite valmistada ise rabarberimahla, järgige neid lihtsaid samme:

Valmistage ette koostisosad
Rabarberimahla valmistamiseks vajate umbes 500 grammi rabarberit, tassitäit suhkrut, 1 liiter vett ja mõningaid sidrunihappe kristalle. Samuti vajate kaussi, sõela ja suurt kastrulit. Kõik need koostisosad peaksid olema käepärast, enne kui alustate.

Valmistage ette rabarberid
Esimesena peske rabarberid hoolikalt külma veega. Seejärel lõigake rabarberivarred pikkupidi pooleks ja lõigake need väikesteks tükkideks. Seejärel pange rabarberitükid kaussi, puista peale veidi suhkrut ja jätke seisma vähemalt 30 minutiks.

Keetke rabarber ja valmistage mahlaks
Seejärel asetage rabarberitükid kastrulisse, lisage neile vesi ja kuumutage kõik keemistemperatuurini. Seejärel vähendage kuumust ja laske rabarberitükke umbes pool tundi keeda. Seejärel laske rabarberil veidi jahtuda ja kurnake segu läbi sõela, et eemaldada tükkide jäägid. Kui saate nüüd selge mahla, lisage sinna juurde sidrunihappe kristalle ja segage hoolikalt. See on oluline, sest sidrunihappe lisamine aitab säilitada mahla värskust ja toiteväärtust.

Lisage suhkur ja kuumutage uuesti
Lisage nüüd suhkur värskesse mahla ja kuumutage seda uuesti kõrgel temperatuuril kuni suhkur on täielikult lahustunud. Seejärel eemaldage kuumus ja laske mahla veidi jahtuda. Kui olete seda teinud, valage see purkidesse ja jahutage see maha.

Nagu näete, on rabarberimahla valmistamine käepärane ja lihtne protsess. Jah, see nõuab veidi ettevalmistust ja tööd, kuid tulemus on kindlasti seda väärt. Teie ja teie pere saavad nautida tervislikku ja maitsetaimset jooki, mis lisab törtsu maitsvat ja värskendavat joogi igapäevasesse ellu.

Kokkuvõte
Rabarberimahl on maitsev, tervislik ja lihtne valmistada kodus. Kasutades mõnda lihtsat sammu ja käepärast materjali, saate valmistada maitsvat jooki, mis aitab tugevdada immuunsust ja parandada seedimist. Kuid pidage meeles, et mahl sisaldab suhkrut, seega kasutage seda mõõdukalt, et säilitada oma tervist ja vältida liigset suhkrukogust. Proovige seda retsepti ja nautige oma rabarberimahla!

Veel.