Nullkulu

Nullkulu

kuidas teha rabarberi kisselli?

Kuidas teha rabarberi kisselli

Rabarberi kissell on suurepärane suvine magustoit. See on suurepärane võimalus kasutada ära sahvris olevaid rabarbereid. Tahad teada, kuidas rabarberi kisselli teha? Loe edasi, et saada lisateavet.

Koostisosad

– 300 g rabarbereid
– 120 g suhkrut
– 2 spl kartulitärklist
– 1 liiter vett
– 1 tl vanilliekstrakti

Juhised

Loputa rabarberid ja tükelda need väikesteks tükkideks. Pane väikesesse potti rabarberid, suhkur ja vanilliekstrakt ning vala peale vesi.

Kuumuta segu keskmisel kuumusel keemiseni ning lase umbes 10 minutit keeda. Võta seejärel pott tulelt ja lase kissellil jahtuda.

Kui rabarberikissell on jahtunud, siis kurna üleliigne vedelik ära ja pigista rabarberitest välja mahl. Kuumuta rabarberimahl keemiseni ning lisa tärklis, segades jõuliselt, et tärklis ei tekiks. Nüüd võid kisselli keeda umbes 5-7 minutit, segades vahepeal, kuni see on muutunud paksuks ja läikivaks. Seejärel on rabarberi kissell valmis serveerimiseks.

Serveeri rabarberi kisselli jahutatult külma või värskelt valmistatud koorega.

Kuidas seda artiklit kirjutasime

Kui soovid kirjutada loodustest inspireeritud toiduretsepte, on oluline arvestada kolme faktoriga: keerukus, lõhkemine ja keerukus. Keerukus mõõdab teksti keerukust, samas kui lõhkemine hindab lausete vahelisi erinevusi. Kusjuures suurenenud keerukus ja lõhkemine aitavad kaasa loova ja huvitava sisu loomisele.

Selles artiklis oleme kasutanud nii keerukust kui lõhkemist, et mujal võrreldava sisuga eristuda. Oleme keskendunud lihtsale keelekasutusele, oleme kasutanud isiklikke asesõnu ning lisanud retsepti osadesse palju üksikasju. Meie eesmärk on see, et lugejad saaksid loetust aru ja julgustada neid proovima seda retsepti ise.

Lõppsõna

Nüüd tead, kuidas teha rabarberikisselli! Ära takerdu üksi klassikaliste retseptide juurde, vaid proovi seda maitsvat suvist magustoitu ja jaga oma tulemusi sõpradega. Rabarberi kissell on suurepärane võimalus kasutada sahvris olemasolevat liigset rabarberit ning see sobib ideaalselt sooja suveõhtu magustoiduks. Loodame, et see artikkel on olnud kasulik ning kohtub taas uue retsepti juures!