Nullkulu

Nullkulu

kuidas teha jääkohvi?

Kuidas teha jääkohvi?

Jääkohv on üks populaarsemaid suviseid jooke. See on kerge, värske ja värskendav, sobides ideaalselt kuumade päevade jaoks. Kuidas see aga valmistatakse? Selles artiklis jagame teiega üksikasjalikult, kuidas valmistada täiuslikku jääkohvi.

Samm 1: Koguge oma varustus

Enne alustamist peate kõik valmis koguma. Järgnevalt on loetletud esemed, mida vajate jääkohvi valmistamiseks:

• 150 g kvaliteetset kohviuba
• 2 liitrit külma vett
• Plastikust või klaasist kaanega anum
• Kohviveski
• Kohvifilter
• Sügavkülmik

Samm 2: Jahvata oma kohvioad

Valmistamise aluseks on kohvioad. Enne jätkamist peate kohvioad jahvatama. See võimaldab kohvioa koostisosad pruulimise ajal paremini lahustuda. Mida peenemaks jahvatate, seda tugevam on kohvimaitseline olemus.

Kui olete jahvatanud oma kohvioad, valmistage oma kohvifilter. Võite kasutada traditsioonilist filtri- või French pressi meetodit.

Samm 3: Kalla vesi kohvi sisse ja aseta sügavkülmikusse

Võtke oma kaanega anum ja valage jahvatatud kohvioad sisse. Lisage 2 liitrit külma vett. Segage segu rohkem kui 30 sekundit, et kohvioad tõhusalt leotada ja vesi segunema saada.

Kui kõik on valmis, katke anum kaanega ja pange sügavkülmikusse.

Samm 4: Oodake 12-24 tundi

Järgmine etapp on kõige raskem. Pärast kohvi valmistamist tuleb oodata kuni 24 tundi. On väga oluline, et jätate kohvivalmistamise puhkama 12-24 tunniks, muidu ei pruugi see oma maitset lõplikul kujul esitada.

Seejärel valage segu sobiva anuma sisse. Eemaldage kohvioad. Nüüd peaksite lõpuks valmis saama maitsva ja värske jääkohvi.

Samm 5: Serveeri ja naudi

Nüüd on aeg nautida oma valmis jääkohvi. Lisage jääkuubikud enda soovi järgi. Võite ka lisada kondenspiima, suhkrut, siirupit või koort, et lisada maitset. Lisage maitsestamisvahendid oma maitse järgi ja voila! Valmis on teie täiuslik jääkohv.

Kokkuvõtteks

Nagu näete, on jääkohvi tegelikult üsna lihtne valmistada. Kuid pidage meeles, et õige jahvatus ja kohvivalmistamine on eduka segu saavutamiseks kriitilised. Lisaks on oluline säilitada üks-kaks päeva sügavkülmikus jäised tingimused.

Proovige seda retsepti ja jagage oma kogemusi meiega kommentaarides. Meil on hea meel teada saada, kuidas teie valmis jääkohv lõhnab ja maitseb.

Veel.