Nullkulu

Nullkulu

mida teha vahukoorest?

Mida teha vahukoorest?

Kas olete kunagi mõelnud vahukoorele, mis pakendis jääb alles pärast magustoidu valmistamist? Kas olete kunagi kaalunud selle kasutamist midagi muud tehes, kuid ei ole kindel, kuidas seda kõige paremini teha? Oleme siin, et aidata! See artikkel annab teile ideid selle kohta, mida saab vahukoorega teha ja kuidas seda kasutada erinevate roogade valmistamisel.

Vahukoore lisamine suppidele

Vahukoort võib kasutada suppide kreemjamaks ja rikkamaks muutmiseks. Supipoti viimine koorega annab supile maheda kreemise maitse, mis sobib hästi eelkõige juurviljasuppidele. Kasutades vahukoort, võite ka suurendada supi toitainete sisaldust ja muuta selle rohkem tugevamaks ja toitvamaks.

Vahukoore kasutamine kastmetes

Vahukoort saab lisada kastmetele, et anda neile rikkalikum koostis, mis muudab nende maitse palju maitsvamaks. Näiteks võib vahukoorega valmistada bešamelli kastet, seda kasutada pastakastmetes, kartulikastmetes ja paljudes teistes roogades. Vahukoorega keedetud kaste on ka hea valik kana, liha ja mereandide serveerimisel.

Vahukoore kasutamine koogide kaunistamiseks

Kui olete kondiitritehnikas edasijõudnud, siis on vahukoore kasutamine koogide kaunistamiseks kindlasti hästi tuntud tehnika. Vahukoore kasutamine lisab koogile ebatavalise ja kreemise tekstuuri, mis sobib kookide kaunistamiseks ideaalselt. Kasutage seda koore kasutamisel kookide, muffinite ja teiste magustoitude kaunistamiseks.

Vahukoore kasutamine kohvijoogides

Kohvijookides vahukoore kasutamine muudab selle kreemisemaks ja lisab unikaalse ja pehme maitse. Võite lisada kohvile vahukoort, mis muudab selle rikkamaks ja magusamaks. Kasutage seda kuumades või külmades kohvijookides, et saavutada soovitud tekstuur.

Vahukoore kasutamine magustoitude valmistamisel

Magustoitude valmistamiseks kasutatakse vahukoort sageli, kuna see annab magustoitudele rikkaliku ja kreemise maitse. Jääkristallide või piima lisamine segule muudab selle veelgi rikkamaks. Kasutage vahukoort tordi, koogi või kookide kaunistamiseks või lihtsalt lisage seda jäätisele või puuviljasalatitele, et magustoitu kreemisemaks muuta.

Kokkuvõtteks

Nagu näete, on vahukoore kasutamine toiduvalmistamisel palju võimalusi. Vahukoore lisamine toidule muudab selle mahedamaks, rikkamaks ja maitsvamaks. Proovige vahukoore kasutamist, kui olete tavalistest retseptidest väsinud ja soovite oma toitu rikkalikumaks muuta. Jälgige kindlasti kõiki retsepte ja saate hämmastavaid tulemusi, mida soovite kindlasti uuesti teha ja proovida.

Veel.