Nullkulu

Nullkulu

mida teha kanahakklihast?

“Mida teha kanahakklihast”

Kanahakkliha on üks neist väikesestest valikuvõimalustest, mida leidub enamikus kauplustes ja on alati olemas, kui vajate kiiret ja taskukohast toitu. Kuid paljud inimesed ei tea, kuidas seda hakklihatüüpi parimal viisil kasutada muu kui tavaliste kanakebabide valmistamiseks. Õnneks on sellest palju kasulikumat ja maitsvamat kasu, mida saate kanahakklihast – oleme koostanud selle artikli selleks, et näidata, mida kõike saate oma kanahakklihaga teha.

Kana-köögivilja-karripott

Karri on India päritolu maitseaine, mis annab suurepärase maitse erinevatele roogadele. Karrihõngulise kana-köögiviljapoti valmistamiseks vajate kanahakkliha, kartuleid, porgandeid, sibulaid, paprikaid, rohelist herneid, kookospiima, ingverit ja karrit. Kuna karri annab maitseaine ise juba palju maitset, soovitame teha lihtsalt parajalt soolase kana-köögiviljapoti ilma muude lisanditeta.

Kanahiinad paarismalega

Kõik armastavad krõbedaid ja maitsvaid kanahiinu, kuid paarismallega serveerimine muudab nende kohviku-sarnaseks suupisteks. Teie kanahakklihastate taigen peaks olema ideaalselt paks, et saaksite selle vormida inde või kahe sõrmega. Seejärel praadige neid kuldseks ja serveerige küüslaugumajoneesi, sinepi või muu oma lemmikuga.

Kana-riisikastme praad

Kana-riisikastme praad on kiire ja hõlbus roog, mis maitseb nii hästi, et te ei kavatse kanahakkliha kunagi enam lihtsalt praadida. Vajate kanahakkliha, küüslauku, ingverit, sojakastet, seesamiõli, rohelist sibulat, riisi ja muid soovitud köögivilju. Peamine on see, et saadakse mahlakas ja maitsev kaste, milles kanahakkliha on valmistatud.

Kana-kartulikook

Kana-kartulikook on suurepärane viis kanahakkliha kasutamiseks, kui soovite valmistada midagi üllatavalt teistsugust ja maitsvat. Vajate kanahakkliha, kartuleid, sibulaid, küüslauku, riivsaia, juustu, jahu, munat, piima ja soola. Kõik koostisosad tuleb segada ja vormida koogiks, mis küpsetatakse 180 kraadi juures kuldseks.

Kanasupp

Kanasupp on kindlasti klassikaline valik, mis maitsb suurepäraselt. Selle hõrgutava roa jaoks vajate kanahakkliha, porgandeid, sibulaid, sellerit, kartuleid, kana puljongit, tilli ja soola. Kõik köögiviljad lõigatakse väikesteks tükkideks ja kana keedetakse puljongis. Seejärel lisatakse muud koostisosad vastavalt soovile.

Kokkuvõtteks võib öelda, et kanahakklihal on erakordselt lai kasutusala ja seda saab kasutada paljude erinevate roogade jaoks. Oluline on proovida erinevaid retsepte ja näha, mis teile kõige paremini meeldib. Kanahakkliha on kiiresti ja mitmekülgselt valmistatav ja sobib suurepäraselt tervislikesse roogadesse. Me loodame, et see artikkel on aidanud teid inspiratsiooni saada ja valmistada põnevaid koduseid roogasid, kasutades kanahakkliha.

Veel.