Kuidas teha pannkooke retsept
Kes ei armasta pannkooke? Pannkoogid on maitsvad ja lihtsalt valmistatavad! Täna jagame teiega põhjalikku retsepti, mis aitab teil valmistada maitsvaid pannkooke. Siin on kõik, mida peate teadma, et oma järgmise pannkoogihommiku tõeliselt eriliseks muuta.
Koostisosad:
– 2 tassi jahu
– 2 supilusikatäit suhkrut
– 2 teelusikatäit küpsetuspulbrit
– 1/2 teelusikatäit soola
– 1 3/4 tassi piima (soovi korral võid asendada mandli- või sojapiimaga)
– 2 muna
– 1/2 tassi õli
Pannkookide valmistamise etapid:
Alustuseks sega kausis kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool.
Teises kausis klopi munad piima ja õliga kuni segu on ühtlane.
Ühenda kõik kolm koostisosa ühte suurde kaussi, sega tainas seni, kuni see on ühtlane ja ilma tükkideta.
Kuumuta pann keskmisel kuumusel. Pintselda pann õliga.
Kasuta ¼ tassi tainast ühe pannkoogi kohta. Kalla tainas pannile ja lase sel küpseda kuni tainapind muutub mulliliseks ning ülemine osa on hüübinud.
Pööra pannkook ringi ja küpseta ka teist külge kuni pannkook on kuldpruun. Pane küpsetatud pannkook koos teiste pannkookidega taldrikule.
Nüüd, kui teatud sammud on tehtud, saate hakata ülejäänud tainast pannkookideks küpsetama. Serveeri neid oma lemmik lisanditega – vahtrasiirupi, banaanide, maasikate, või kastmega.
Pannkookide küpsetamine ei vaja päris palju vaeva. Need on ideaalsed nädalalõpuhommikuteks või lihtsateks õhtusöökideks. Samuti on neid üsna lihtne kohandada oma enda maitsete ja soovidega. Lisage taignasse näiteks natuke kaneeli või vaniljesuhkrut, et muuta pannkoogid veelgi maitsvamaks.
Kokkuvõte:
Pannkookide valmistamiseks on vaja jahu, suhkrut, küpsetuspulbrit, soola, piima, mune ja õli. Võta suur kauss ning sega kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool. Klopi teises kausis kokku munad, piim ja õli. Ühenda kõik kolm koostisainet ühte suurde kaussi, sega tainas ühtlaseks ning ilma tükkideta. Küpseta pannkooke kuumal pannil umbes 1-2 minutit mõlemalt poolt. Serveeri koos lemmik lisanditega ning naudi maitsvaid pannkooke!