Nullkulu

Nullkulu

kus mu püksid on?

Kus Mu Püksid On – Kus need võivad olla ja kuidas neid leida?

Kõigil meil on olnud kogemusi pükste kadumisega. Süüdistame seda kõike tavaliselt väljapoole – kes varastas minu püksid? Kuid kas oleme kunagi mõelnud, et meie püksid võivad olla kadunud meie enda tegevuse tõttu? Selles artiklis vaatleme kõiki võimalusi, mis võivad aidata teil leida oma kadunud pükse ja millised sammud tuleks selleks ette võtta.

Kontrollige kodus ja tööl

Kui olete oma püksid kaotanud, on esimene asi, mida peaksite tegema, kontrollima oma kodu ja töökohta, eriti kui olete need hiljuti vahetanud. Vaadake üle kõik kohad ja teenindavad kapid, kus võisite neid kogemata jätta. Võib-olla lasite oma püksid vannitoa riiulil seista või jätsite need ooteruumi diivanile. Kuid ärge piirduge ainult lähedal asuvate kohtadega. Kontrollige kõiki teisi kohti, kus te tavaliselt oma riideid hoida- teie laste tuppa, pesuruumi või garaaži.

Kontrollige kaotatud ja leitud esemete kontorit

Kui olete kontrollinud kodus ja tööl ning oma pükse ikka ei ole leidnud, on aeg helistada kaotatud ja leitud esemete kontorisse. Paljud inimesed unustavad seda võimalust kasutada, kuid see võib sageli olla parim viis oma pükste leidmiseks. Kui kandideerite oma riidesse ID-kaardiga, siis võite teha ettepaneku, et Teie turvakaart vahetatud Teie kadunud eseme vastu.

Küsige oma sõpradelt ja pereliikmetelt abi

Võib-olla on teie püksid ekslikult koos oma sõbra või pereliikmega koos. Kui te ei leia oma pükse isiklikult, küsige abi oma sõpradelt ja pereliikmetelt. Nad võiksid teda näha koos teie riideesesega ja suudavad seda teile teatada.

Kontrollige riidepoode ja kaubamaju

Kui kõik muu ebaõnnestub, proovige kontrollida riidepoode ja kaubamaju. Võib-olla jätsite oma püksid proovituppa või jätsite selle kassasse. On võimalik, et töötajad leiavad Teie püksid ja asetavad selle kindla kohale, lootes, et omanik on neid otsimas.

Kui Te siiani oma pükse leidnud pole?

Kui olete võtnud kõik võimalikud meetmed ning te ei ole oma pükse leidnud, peate väga tõenäoliselt minema riidepoode, et uued püksid osta. Kahjuks pole alati võimalik oma kaotatud pükse leida ja ühel hetkel tuleb leppida tõsiasjaga, et olete need igaveseks kaotanud. Kuid võite ikkagi proovida veidi lohutust oma kadumatuks jäänud pükste mälestuste säilitamisel. Hoiustage riietusest ainulaadset osa, mis ütleb teile kuupäeva, kui teie ribades eksite.

Kokkuvõtteks, püksid ei kao sageli omaette, vaid lõpuks on tõenäoliselt üsna lihtne, et nende peab olema kadunud inimtegevuse tulemus. Oluline on jääda rahulikuks ja tegutseda kiiresti. Kui kaotate midagi kodus või tööl, peate seda koheselt teada andma, et saaksite hakata otsima. Kui olete oma kadunud eseme tagasi leidnud, hoidke seda paremini enda juure alla.